Garantie
De garantietermijn op alle producten is minimaal 24 maanden. Reclameleverancier is niet verantwoordelijk voor stormschade aan uw stoepborden of uitingen.

Hoe maakt u aanspraak op de garantieregeling?
Uw aanvraag stuurt u naar info@reclameleverancier.nl. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp en geef aan wat defect is met een duidelijke klachtomschrijving. Indien mogelijk kunt u deze klachtenomschrijving voorzien van digitale foto's.

Retour
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@reclameleverancier.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U dient het artikel met alle geleverde toebehoren, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Er wordt geen vergoeding gegeven op onderdelen die beschadigd of gebruikt zijn.

​Verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Problemen met de verzending, bij of door het bedrijf dat voor de verzending zorg draagt, zijn voor uw risico. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs. Afhankelijk van uw wens, ruilen wij het artikel binnen 2 dagen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.

 

© 2014 - 2024 Reclameleverancier | Online bestellen, morgen in huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel